Τοποθεσία

Hotel Golden Sand Τοποθεσία

Εξερευνήστε και απολαύστε την όμορφη Χρυσή Αμμουδιά στη Θάσο

Η Χρυσή Αμμουδιά, ή αλλιώς Σκάλα Παναγίας, απέχει 20 λεπτά από το λιμάνι της Θάσου, τον Λιμένα. Αποτελεί έναν ιδανικό θερινό προορισμό, καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Είναι μία αρκετά ανεπτυγμένη τουριστική τοποθεσία και παρέχει όλα χρειάζεστε για να περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές με τους δικούς σας ανθρώπους. Εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά, ATM, φούρνοι και πολλά άλλα είναι άμεσα προσβάσιμα.

Σχεδιάστε τις διακοπές σας σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας με τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή άμμο. Η Χρυσή Αμμουδιά είναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία του νησιού και η πιο οργανωμένη, καθώς σε όλο το μήκος της θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες, αλλά και πληθώρα δυνατοτήτων για θαλάσσια σπορ. Επιπροσθέτως, διοργανώνονται ημερήσιες κρουαζιέρες γύρω από το νησί με σκάφος.

Χρυσή Αμμουδιά

Η Χρυσή Αμμουδιά είναι μία εκ των πιο διάσημων παραλιών στη Θάσο. Είναι διάσημη για την απέραντη χρυσή άμμο και για τα ζαφειρένια της νερά. Η Χρυσή Αμμουδιά έχει επίσης βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία, γεγονός που σηματοδοτεί την τουριστική της ποιότητα.

Θάσος

Το νησί της Θάσου είναι γνωστό και ως το "Σμαράγδι του Αιγαίου". Η Θάσος συνδυάζει αρμονικά το πράσινο στοιχείο της φύσης με τη μπλε θάλασσα, κι έτσι μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικά είδη και προτιμήσεις επισκεπτών. Η Θάσος δεν είναι μόνο ένα νησί τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά επίσης και αρχαιολογικού, και σε συνδυασμό με τη φύση και τα γραφικά της μέρη συνθέτουν μία αξέχαστη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.