Επικοινωνία

Hotel Golden Sand

Χρυσή Αμμουδιά

Θάσος

ΤΚ. 64004

Τηλ: 25930-61771

         25930-61471

        25930-61419

Φαξ: 25930-61925

[email protected]

0103K011A0017600

QRcode

golden sand qrcode

H Τοποθεσία του Hotel Golden Sand

Η Χρυσή Αμμουδιά ή αλλιώς Σκάλα Παναγίας βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από το λιμάνι της Θάσου, τον Λιμένα. Είναι ιδανικός προορισμός για τις διακοπές, καθώς συνδυάζει βουνό με θάλασσα και ιδιαίτερα αναπτυγμένος τουριστικά, σας παρέχει όλα χρειάζεστε για να περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές με τους δικούς σας ανθρώπους. Εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά,ATM, φούρνοι και πολλά άλλα είναι άμεσα προσβάσιμα. Είναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία του νησιού και η πιο οργανωμένη καθώς σε όλο το μήκος της θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες αλλά και πληθώρα δυνατοτήτων για θαλάσσια σπορ. Eπίσης, διοργανώνονται ημερήσιες κρουαζιέρες γύρω από το νησί, με σκάφος.

Αξιοθέατα

Μόλις 5 λεπτά από τη Χρυσή Αμμουδιά, βρίσκεται το χωριό Παναγία. Η Παναγία πήρε το όνομα της από την εκκλησία της Παναγίας με τις καταπληκτικές αγιογραφίες και το τέμπλο, που χτίστηκε το 1832. Οι κάτοικοι του χωριού έχουν κρατήσει τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις και ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει στην ιστορία του νησιού μέσα στο χρόνο.
Στις καθημερινές σας εκδρομές μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Πευκάρι, την Ψιλή Άμμο, τα Κοίνυρα με την οργιώδη βλάστηση, την Αλυκή που αποτελεί μια φυσική πισίνα ανάμεσα στα πεύκα, την Αστρίδα που όλο το χρόνο ο ουρανός είναι καθαρός, τον Θεολόγο που είναι κτισμένος με την παραδοσιακή Μακεδονική αρχιτεκτονική και τις αναρίθμητους απάνεμους κολπίσκους όπου θα βρείτε παραλίες για να απολαύσετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σας.

Η πρωτεύουσα του νησιού, ο Λιμένας, απέχει 12χλμ μακριά από την Χρυσή Αμμουδιά και εκεί βρίσκεται και το ομώνυμο λιμάνι που εξυπηρετεί την γραμμή Λιμένας- Κεραμωτή. Έχει πολλές θαυμάσιες παραλίες κατά μήκος των ακτών του, καθώς επίσης και έξω από την κωμόπολη, πιο μακριά κατά μήκος της ακτής. Μια παραλία, ακριβώς πίσω από το παλιό λιμάνι, που συνορεύει με μια σειρά από παραλιακά μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια είναι μια ρηχή και αμμώδης παραλία που έχει βραβευτεί με Μπλε Σημαία. Η κωμόπολη της Θάσου είναι επίσης το εμπορικό κέντρο της βόρειας πλευράς του νησιού. Χαρείτε την ώρα σας ψάχνοντας για πολλές καλές αγορές, καθώς περπατάτε κατά μήκος των πεζοδρομίων που ευθυγραμμίζονται και στις δυο πλευρές με δεκάδες μικρά μαγαζιά, επιχειρήσεις και σνακ μπαρ.

golden-sand-location1.jpggolden-sand-location3.jpggolden-sand-location4.jpggoldensand-location-view1.JPGgoldensand-sea.JPGgolden_sand_location01.jpggolden_sand_location02.jpggolden_sand_location03.jpggolden_sand_location04.jpggolden_sand_location05.jpggolden_sand_location06.jpggolden_sand_location07.jpggolden_sand_location08.jpggold sand 002.JPGG SAND at night 006.JPGIMG_20150519_214259.jpg