Παροχές

service

Τοποθεσία

location

Καφέ - Μπαρ

cafe-bar

Hotel Golden Sand στην Χρυσή Αμμουδιά της Θάσου.

 Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Golden Sand στην Χρυσή Αμμουδιά της Θάσου...

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται μια ανάσα από τη θάλασσα και σας προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ζήσετε αξέχαστες διακοπές. Αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένα ευρύχωρα δωμάτια. Εκτός από την υπέροχη θέα, θα έχετε την ευκαιρία να πάτε ημερήσιες εκδρομές με καραβάκι στα καταγάλανα νερά του νησιού μας.

Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από 2 πτέρυγες. Η δεξιά είναι η resort η οποία διαθέτει τα superior rooms και τις σουίτες. Ενώ η αριστερή διαθέτει τα classic rooms και τα superior rooms.

Η Χρυσή Αμμουδιά βρίσκεται 11 χλμ μακριά από το λιμάνι της Θάσου, τον Λιμένα, και είναι γνωστή για τις υπέροχες, πεντακάθαρες παραλίες της. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Θάσου ανάμεσα στα χωριά Παναγία και Σκάλα Ποταμιάς. Είναι οργανωμένη με καφετέριες και ταβέρνες, και για τους πιο αθλητικούς τύπους προσφέρει ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ. Επίσης, οργανώνονται ημερήσιες εκδρομές με σκάφος.

Ελπίζουμε το Golden Sand Hotel να είναι η πρώτη σας επιλογή για τις διακοπές σας στο υπέροχο νησί μας.

Με εκτίμηση,
Γιάννης και Σοφία

golden-sand-location24.JPGgolden-sand-location28.JPGgolden-sand-location32.JPGgolden_sand_cafe_bar19.jpggolden_sand_cafe_bar20.jpggolden_sand_cafe_bar23.jpggolden_sand_home05.jpggolden_sand_home09.jpghotel-goldensand-home6.jpghotel-goldensand-home7.JPGNew Site 9.jpgreception1.JPGreception2.JPGreception3.JPGreception4.JPGreception5.JPG